Ik woon in Voorburg!

/
1 Comments
Afgelopen weekend was het dan eindelijk zo ver! Na maanden wachten kon ik eindelijk mijn paleisje betrekken!


Nadat het laminaat was gelegd door iemand via werkspot.nl heb ik samen met mijn moeder de bank in elkaar gezet. Achter de tv zie je 2 deuren staan, dat zijn opdek deuren die ik moet omruilen voor stompe. Ik had er niet goed over nagedacht maar opdek deuren kan je dus niet in de breedte schaven, en dat moet dus wel gebeuren want de deurkozijnen zijn smaller dan de deuren. Dus a.s. zaterdag komen ze de stompe brengen en nemen ze de opdekdeuren mee. Bedankt Praxis!


Dit is m'n badkamertje, klein maar fijn :) De douchedeur is er vorige week ook eindelijk ingezet dus douchen is nu mogelijk!


Voor als je mijn vorige post hebt gelezen en zag dat ik een behangetje aan het uitkiezen was voor de hal, dit is 'm geworden! Het is een heel licht grijs/taupe achtige kleur en heeft een linnen structuurtje.Afgelopen week heb ik nog de laatste dingentjes geverfd zoals de keuken met schrobbare verf en de wc kreeg ook een nieuw likje. 


Inpakken maar!


Zondag had ik een bus gehuurd bij Borent en heb ik samen met mijn ouders, vriendje, broertje en een vriend van m'n broertje, hulp gekregen bij het verhuizen. We zijn maar 2 keer heen en weer gereden wat me nog best wel mee viel.


s'Maandags heb ik vrij genomen om alle dozen uit te pakken en alles een plek te geven zodat ik niet de hele week nog uit dozen hoefde te leven :) Donderdagavond ga ik samen met m'n moeder even langs de Action om bestek, pannen, servies en ander keukengerei te kopen. Ook heb ik samen met mijn collega'tje afgesproken om binnenkort naar Loods 5 te gaan! Daar wil ik al echt zo lang heen! 


Meeste decoratie komt natuurlijk vanuit mijn oude slaapkamer bij mijn ouders en niet alles past meer bij het interieur wat ik nu wil, wat voornamelijk wit is. Ik ben echt verslaafd aan Pinterest en pin er dan ook vrolijk op los! Ben je benieuwd wat voor interieurstijl ik wil gaan aanhouden? Volg me dan op mijn Pinterest!


You may also like

1 opmerking:

  1. Leuk! Die kleur is ook echt ontzettend mooi. Lekker licht en open, I likeit :)
    P.s. succes met klussen hihi

    Liefs am

    BeantwoordenVerwijderen

High On Blog. Mogelijk gemaakt door Blogger.