WELK WOONTYPE BEN JIJ?

/
4 Comments
Je huis of je slaapkamer (als je nog thuis woont) weerspiegelt wie je bent. Tenminste dat zou fijn zijn, toch lukt dat niet altijd. Misschien omdat je het lastig vindt jouw persoonlijkheid om te zetten in een passend interieur. Of omdat je samenwoont met iemand die een heel ander type is en jullie huis een mix van concessies is geworden waar jullie je geen van beiden meer thuis voelen. Wil je weer verliefd worden op je huis? Ontdek dan welk type je bent en welke producten en kleuren daarbij passen. Je maakt bovendien kans op een cadeaubon t.w.v. 250 euro voor in de shop van VT Wonen!



Er worden een aantal vragen gesteld zoals, wat is jouw droomhuis, welke kleurenpalet vind jij mooi, wie zou jij wel als buurvrouw willen? En op die manier kom je er achter wat voor stijl het beste bij jou past!



Bij mij was dit de uitslag: stoer!


Klopt eigelijk precies! Ik hou van industriƫle elementen en mijn hart gaat inderdaad harder kloppen van ruwe en natuurlijke materialen. Ik vind het ook leuk dat er staat dat ik het liefst zelf ontwerp aangezien ik natuurlijk grafisch vormgever ben vind ik dat wel grappig! Vervolgens kun je doorklikken naar de producten die bij jouw stijl passen, zodat je makkelijk kunt zien hoe je deze stijl kan toepassen in je eigen huis of kamer!



Lijkt het je ook leuk de test te doen? Klik dan hier! En vergeet je gegevens niet achter te laten zodat je die 250,- tegoed bon kan winnen, may the odds be ever in your favor! Laat je in de comments achter welke stijl jij hebt gekregen en of het klopt?




You may also like

4 opmerkingen:

  1. Heb natuurlijk gelijk gekeken welke woontype ik ben en dat is naturel. Ergens klopt het wel ik ben op het moment helemaal fan van wit gecombineerd met steigerhout en grijs- en groentinten. Maar ik vind het ook erg leuk om deze stijl te combineren met een stoere look.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Leuke test he! Naturel is inderdaad een mooie stijl en gecombineerd met steigerhout echt heel stoer :) Ik volg je! xx

      Verwijderen
  2. wat grappig dat het ook nog klopt en dat je zo'n hele test kan doen!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Welke stijl kwam er bij jou uit? :) Je site doet het btw niet als ik er op klik? xx

      Verwijderen

High On Blog. Mogelijk gemaakt door Blogger.