SIMS: BOUW JE EIGEN HUIS NA!

/
4 Comments
Omdat sinds kort alles in mijn leven nu draait om mijn nieuwe huisje, kan ik haast niet wachten tot ik de sleutel mag ontvangen. My god, wat duurt dat nog lang! De datum staat op 16 April geprikt maar gaat waarschijnlijk nog wel even wat langer duren. Toen ik laatst hoorde dat De Sims 4 uit was wilde ik 'm eigenlijk meteen kopen maar omdat het nog niet uit was voor Mac besloot ik het even met de 3 te doen die ik nog had liggen. En ja, wat kan je nou beter doen dan je eigen huis nabouwen! Zie hier mijn resultaat! Let aub niet op de kleuren of bepaalde meubels, meer op de indeling ;)


Hier het huis in z'n geheel - best trots op hoe ik het heb ingedeeld :)


 

Hier zie je de slaapkamer, het is niet een hele ruime maar m'n tweepersoonsbed past erin en 2 kleine nachtkastjes. Ik ga die 2 in bouwkasten wegslopen en proberen mijn eigen Ikea Pax kast er in te zetten, wat hopelijk net lukt!


 

De hal en de wc zie je hier. Denk dat het wel leuk is om een grote spiegel te plaatsen achter de voordeur zodat je voordat je weg gaat nog even je haar kan checken :) De wc is niet echt te vergelijken met het echte maar kleiner kon ik het echt niet maken, vanwege de loopruimte die de sim nodig heeft.


 

En hier de keuken! Ik heb het een klein hoekje gegeven, eigenlijk zit daar een balkondeur maar ik zit er aan te denken om die te vervangen met een raamkozijn zodat de keuken iets ruimer kan worden opgezet. Ik heb namelijk nog een balkondeur in de woonkamer.


Dit is de ruime woonkamer waar ik waarschijnlijk een paar mooie banken ga neerzetten. Ik heb er al een bij de Ikea gezien! *klik* Ook zo'n mooi Perzisch kleed met zachte kleuren lijkt me mooi!


Hier de andere kant van de woonkamer. Heb nu de eettafel tegen de muur geplaatst, maar zou 'm eventueel ook tegen de dichtgemaakte schouw kunnen plaatsen met een mooie schedel of schilderij er boven. Alleen dan is even de vraag wat ik met die ruimte daar bij het raam doe. Het lijkt me ook wel leuk om af en toe de bank de verschuiven naar deze kant, ik heb altijd een totaal ander gevoel als ik meubels verplaats, hebben jullie dat ook? Alles voelt gewoon anders in je hoofd en 't lijkt dat of ik anders naar dingen kan kijken, van een ander perspectief. Wat in werkelijkheid natuurlijk ook zo is :)

Wat vinden jullie van mijn Sims huisje? Echt wel handig om zo een beetje inzicht te krijgen in de ruimte die je hebt. Waarschijnlijk ook heel handig als je een keer je kamer om wilt gooien en de meubels anders wilt zetten maar je weet niet hoe je dat moet aanpakken. Hebben jullie nog wat leuks gedaan dit weekend?




You may also like

4 opmerkingen:

  1. Aah, ziet er top uit! :) Ga 'm na bouwen in de sims voor mezelf denk ik :))

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat mooi! Ik gebruik de Sims ook altijd om mijn ideeën eens wat meer uitgewerkt te zien!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Thanks! Het is inderdaad heel handig! Was er nog nooit eerder opgekomen :)

      Verwijderen

High On Blog. Mogelijk gemaakt door Blogger.