Nieuwe keuken uitzoeken!

/
0 Comments

Met trots presenteer ik je mijn nieuwe Ikea keuken! 

Ik vind 'm zo mooi! De kastjes zijn van wit hoogglans, wat een chic effect geeft. Het blad is effen zwart. De handgreepjes die ik heb gekozen zijn een beetje grof/robuust zodat de keuken wel een stoere look krijgt en niet te saai wordt. Ik ben trouwens ook van plan om onder de hangende kastjes een horizontale zwarte strook met krijtverf te maken zodat je daar leuke receptjes op kunt schrijven, zoals ze dat in restaurants doen!

Ik had een afspraak gemaakt bij de Ikea om samen met een specialist te kijken naar mijn keuken ontwerp die ik thuis al in het 3d programma had gemaakt. Samen keken we of alles klopte en waar nog dingen veranderd moesten worden. Als snel werd duidelijk dat ik niet zo heel veel opties had omdat het een kleine keuken was en bepaalde aansluitingen op vaste plekken zaten. De wasbak hebben we dus iets moeten verplaatsen en als je het kastje opentrekt onder de wasbak zie je die een stukje hangen. Het is wel een grote kast die doorgaat tot in de hoek, dus hier kan ik gelukkig veel pannen, blenders en cupcakemakers kwijt :)

De koelkast, vaatwasser en wasmachine had ik al ergens voor goedkoop kunnen overkopen, dus die grote kosten hoefde ik niet meer te maken, wat me best wel wat scheelde.  

 

    


Dit zijn de apparaturen die erbij horen. Als je op de afbeelding klikt kom je op de productpagina van de Ikea. Wat vinden jullie van mijn nieuwe keuken? You may also like

Geen opmerkingen:

High On Blog. Mogelijk gemaakt door Blogger.