THE GIRL BEHIND THE BLOG

/
0 Comments
Hoi, ik ben Jess en ik blog over interieur. Leuk dat je de tijd neemt om een kijkje te nemen op HIGH ON BLOG, een blog waar het vooral gaat over interieur en lifestyle met een persoonlijk tintje! 

Het idee om een blog te beginnen is ontstaan omdat ik zelf opzoek was naar leuke blogs voor meiden die net als ik een eerste koophuis hebben gekocht. Dit kon ik niet goed terug vinden om dat de meeste blogs meer gericht zijn op beauty. Daarom leek het mij leuk om jullie mee te nemen in mijn avontuur van het kopen van een huis en jullie te inspireren en vermaken met mijn tips & tricks wat interieur en lifestyle betreft!Onderwerpen die je kunt tegenkomen zijn o.a. huren of kopen, budgettips inrichten, diy's, inspiratie foto's, mooiste interieurproducten op het moment, trends etc.

Naast het bloggen werk al 5 jaar met heel veel plezier als grafisch vormgever. Op www.jesim.nl kun je mijn werk bewonderen. Mijn grootste hobby’s zijn ontwerpen, interieur, lifestyle, fashion, en healthy food. Ik vind het super leuk om van je te horen, dus laat vooral eens een berichtje achter! Verder sta ik open voor allerlei vormen van samenwerking. Je kunt me mailen via info@jesim.nl
High On Blog. Mogelijk gemaakt door Blogger.