UPDATE

/
4 Comments

Eindelijk was het lange wachten voorbij! Maandag 18 mei 2015 heb ik de sleutel gekregen van mijn nieuwe appartementje in Voorburg! Zo blij als een kind! :D

Omdat ik een hoekwoning heb, heb ik eigenlijk de hele dag door zon, als het een zonnige dag is. Aan het begin van de dag op mijn balkonnetje rechts tot een uur of 2, daarna draait ie door naar de zijramen en eindigt dan vervolgens aan de voorkant. Heerlijk toch :)Gamma heeft een nieuwe collectie verf,en i like! Omdat ik mijn woning vrij wit wil houden leek het me wel leuk om in de slaapkamer wel een pastel kleurtje te kiezen, voor wat extra knusheid. Welke kleur moeten jullie nog even afwachten! :)


Laminaat is ook al uitgekozen! Het is Silke geworden van Lundia, een heel mooi laminaat wat een beetje een oude look heeft naar mijn mening. Karwei had een leuke actie dus heb het laminaat met 30% korting kunnen kopen, yay!


Het eerste klusje wat we deden was al het oude behang van de muren af halen. Dat was nog echt wel een rotklus want het bleek dus mega oud behang te zijn met nog echte houtsnippers erin. We deden er 2 dagen over om mijn slaapkamer en woonkamer behangvrij te maken. 
In de avond kwam de Ziggo meneer mijn televisie en wifi installeren, ging heel snel en makkelijk. 


Zo zag de woonkamer er uit met het behang eraf aan de rechterkant, de aannemer had er al wat voorstrijk overheen gedaan voor het stucwerk. Ik wil graag de muren wit verven namelijk en de muur had nog wat deukjes hier en daar, een leuke verrassing.. 


Time to paint! 


Mijn Ikea keuken is inmiddels ook geleverd! Ik kan niet wachten tot het er staat en ik lekkere gerechtjes kan uitproberen :)


Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien wat ik afgelopen tijd heb gedaan en hoe het staat met het huis. Wanneer er weer nieuwe ontwikkelingen zijn post ik weer leuke foto's :)

Mijn planning voor nu (ondertussen doet de aannemer het sanitair en de keuken):
Wo 10 juni - 4 binnendeuren kopen Praxis (met korting!)
Za 13 juni - Muren 2e keer witten living + andere kant ook witten
Zo 14 juni - Kozijnen grondverf living + andere kant 2e keer witten
Za 20 juni - Kozijnen grondverf slaapkamer, keuken, hal + kozijnen woonkamer witten
Za 21 juni - Kozijnen witten slaapkamer, keuken, hal
Za 27 juni - Vliesbehang voor slaapkamer, hal
Zo 28 juni - Vliesbehang verven slaapkamer, hal
Za 4 juli - Laminaat laten leggen + plinten
Zo 5 juli - Laminaat laten leggen + plinten
Za 11 juli - Bank van de Ikea komt
Zo 12 juli - Alles klaar maken voor verhuizing!!
You may also like

4 opmerkingen:

High On Blog. Mogelijk gemaakt door Blogger.